ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

  • Επίσκεψη στο κατάστημά μας

Επισκεφτείτε το κατάστημά μας, Δευτέρα - Παρασκευή, 08:00 - 16:00, για να δείτε τα προϊόντα από κοντά και να κάνετε την παραγγελία σας.

  • Τηλεφωνική παραγγελία

Αναζητήστε στο τηλέφωνο 210 9754055 τον Υπεύθυνο Πωλητή e-shop για να παραγγείλετε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν. Η αποστολή της παραγγελίας μπορεί να γίνει σε οποιοδήποτε μέρος εντός και εκτός Ελλάδας κατόπιν συνεννόησης.

  • Ηλεκτρονική παραγγελία

Η διαδικασία δεν είναι πλήρως αυτοματοποιημένη προς το παρόν, οπότε θα πρέπει να μας στείλετε  την παραγγελία σας με email στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.  .

Έτσι, είναι πιθανόν να μην υπάρχει στο ηλεκτρονικό κατάστημα ο κωδικός που σας ενδιαφέρει αλλά κάποιος παρεμφερής.  Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, σας συνιστούμε να έρθετε σε επικοινωνία με τoν Υπεύθυνο Πωλητή eshop της εταιρείας μας είτε τηλεφωνικά στο 210 9754055, είτε με email στη διεύθυνση  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.  .

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ACM © 2011-2015. ΜΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΠΑΝΤΟΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ

ΣΧΕΔΙΑΣΗ & ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ SITE: CLICKMEDIA